2018-07-27 941 浏览
放工约左同事一齐去食个饭倾下计,同事推荐呢间系南华会嘅酒吧,话佢嘅酒同野食都好得,咁就一于去呢道啦!- Pepperoni, Sausage, Mushroom, Tomatoes & Olives$135好搞笑😂佢个菜名就系佢地材料😂👍🏻所以唔洗多讲,大家都知佢有咩材料啦😂佢饼底系好薄身个只饼底,上面舖满材料,配上蕃茄酱汁,好好食!值得一提系佢个pizza唔系用平时个只切法,佢将pizza切到细细块咁,做到好似系一口pizza咁,一边倾计一边饮酒,一边仲一口pizza,唔经唔觉个pizza就食哂,食得好开心!大推- Macaroni & Cheese $120OMG!呢个超邪恶超好味经佢焗过嘅芝士好香,完全做到拉丝嘅效果,酱汁好creamy,再配埋烟肉一齐食,简直就系无敌!大大推好想讲嘅系,系呢道每枱都会比花生你,而且系无限refill,更重要系佢呢道系可以比你随手扔花生落地!可以咁样无拘无束咁扔花生落地,我咁大个女都系第一次,同行嘅同事全部都食得好开心!其实我地将几个每人都有饮到唔同嘅酒同mocktail,但冇影到相就唔介绍喇。总结:价钱虽然佢唔太平,但真心真系食得好开心,饮得好开

- Macaroni & Cheese $120
OMG!呢个超邪恶超好味

大大推

总结:价钱虽然佢唔太平,但真心真系食得好开心,饮得好开心,倾得好尽兴!我同同事都不约而同话要一齐再返泥食过!超级推荐大家泥!