2019-05-18 1353 浏览
星期六系铜锣湾番完半日工,唔想出去周围同人逼。所以就选择行远少少黎呢到Chill下😍😍!我地3点半左右坐低,谂住「死火啦,下午茶时段,实逼爆啦,铜锣湾㖞👥👥」点知,我地竟然成为当日第一台客人,仲可以坐窗口位,饱览整个Golf Court🏒,真系好叹😎!一坐低,店员就会放低一大盘花生🥜,比你慢慢摵!食下花生,慢慢谂下叫咩食,都咪话唔够写意☺️如果有小朋友,仲可以带小朋友行出小小室外既地方喂雀仔🐦实行亲子同乐!提提你,叹住Frozen Kirin啤酒再慢慢摵花生,真系可以令人生层次提高两度🤤🤤呢到既食物黎讲性价比算中规中矩,蟹饼食落唔会太炸太干,反而仲食到小小蟹肉既鲜味🦀,Yummy~!不过Caesar Salad同Burrito就比唔到我太大惊喜,一般般啦,Salad既烤鸡都算几嫩滑,而Burrito就好厚好大份,食一细旧已经饱到上喉咙🤫

Crab  Cakes
Burrito
Caeser  Salad  with  Grilled  Chicken
2019-05-18
Crab  Cakes