2016-08-11 3381 浏览
星期三,约左个朋友出来叙旧,未食晚餐既我地见到mini club装潢好有特色,终是上左去睇menu。drink menu十分多选择,食物则比较多小食。因为无book位,waiter安排左我地坐bar枱,岩岩shopping完既我地觉得有少少迫。由于未食晚饭,我地2个女仔嗌左4样野食+2杯cocktail。首先出场既系2杯cocktail: Foxy Lady & Nothing。Foxy Lady比较重水果味,超易入口因为好似饮紧果汁,女仕们应该都会中意。而朋友拣既Nothing就比较苦涩,我觉得有d似儿童咳水,但饮耐左朋友话可以接受。接住黎既就系小食:香烤蜜糖鸡翼。睇menu个阵无留意,原来有8只咁多!好味又抵食跟住差唔多每枱客人都有嗌既幸福摩天轮到啦,每一槅都摆满食物,有炸物同沙律。好味又可以影靓相,好正呀!Pizza都送上来了,系厚身既饼底,上面铺满料同芝士。虽然系细细块,不过送酒黎讲都好足够。后来因为我地嗌太多野食,bar枱唔够位摆,咁岩有张梳化位既枱空左,我地就问下waiter可唔可以换位,佢话可以,仲帮我地声搬埋d野食过去。个梳化位对住店里最特别既巴黎铁塔反转再反转,紧系要

Foxy  Lady
而朋友拣既Nothing就比较苦涩,我觉得有d似儿童咳水
,但饮耐左朋友话可以接受。
Nothing
香烤蜜糖鸡翼
跟住差唔多每枱客人都有嗌既幸福摩天轮到啦
幸福摩天轮
西班牙精选pizza
。个梳化位对住店里最特别既巴黎铁塔反转再反转,紧系要即刻影反张相。
最后,最大份既汉堡扒伴芝士焗肉酱意粉都到了,仲配左2块蒜蓉包系旁边。个人觉得个意粉有d咸,但朋友觉得ok。芝士同肉酱既份量十足,摆落口都觉得好邪恶呀
汉堡扒伴芝士焗肉酱意粉
总结:本来我同朋友都以为只食1个意粉+小食会唔饱,但系我地走个阵系超!级!饱!我地食完野仲系个到倾左好耐计,8点几入座倾到11点半先走都无比人赶走
,所以mini club真系一个叙旧倾计既好地方
。倾计同时,我地见到有2枱客人都系个到庆祝生日,waiter递生日蛋糕个阵仲会唱埋生日歌,真系识搞气氛
。星期三walk in去都有位,不过留意周未去就可能要book位啦
2016-08-10
Foxy  Lady