2020-11-24 1658 浏览
大力一啜噢留咗个咖喱鸡。平时食咖喱鸡都系一Pat Pat 杰挞挞,第一次新尝试食唔同形态嘅咖喱鸡,今次正呀有返家乡嘅味道系食来自日本北海道嘅G #日本妹我嚟啦好挂住你哋呀第一次食汤咖喱个感觉好特别#知道嚟自正宗日本北海道感觉更加戚戚然仲扯扯地 午市套餐包汤、薯仔沙律、嘢饮 #真系好钟意饮汤姜汤好适合秋冬天饮。鸡髀汤咖喱只鸡髀大只到不得了,成个感觉好健康因为有南瓜、半只蛋仲有几多蔬菜。呢个汤咖喱唔系杰挞挞饮落几清甜,唔似平时咖哩𠮶啲咁重口味,加埋白饭喂到饱#黄丝餐厅 #黄色经济圈 #支持小店⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀———————————————-Asiri (鲗鱼涌)鲗鱼涌海光街11号地舖———————————————-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

薯仔沙律同汤

鸡髀汤咖喱

Asiri (鲗鱼涌)
鲗鱼涌海光街11号地舖
———————————————-