2021-02-28 570 浏览
泥到西营盘呢区好多cafe bar and restaurant 好有去外国既感觉哈! 间间都好似好好食, 同朋友就是旦入左bar & restaurant ~ 好有feel既装潢~~ 感觉将唔同地方既色彩融入餐厅入面( ^∀^)All Day Breakfast 全日早餐@$198(Baked Beans, Scrambled Eggs, Hashbrown, Side Dour, Smoked Salmon, Portobello w /Cheese, British Pork Sausage) 平时食开既all day breakfast, 不过不失咁~ 烟三文鱼都几好食~~Mixed Nuts, Honey and Caramel Ice-Cream什锦果仁, 蜜糖配焦糖雪糕 甜品系无论卖相同口咸都相当吸引!! 果仁有少少冲淡焦糖既感觉相配合得岩岩好! 加上雪糕融落口既感觉, 同窝夫一齐食系几正(*^▽^*)整体泥讲, 性价比唔算高但胜在环境好, 同朋友可以坐好耐( ´∀`)

All Day Breakfast 全日早餐@$198

All Day Breakfast 全日早餐

什锦果仁, 蜜糖配焦糖雪糕
甜品系无论卖相同口咸都相当吸引!!
果仁有少少冲淡焦糖既感觉相配合得岩岩好!
加上雪糕融落口既感觉, 同窝夫一齐食系几正(*^▽^*)
Mixed Nuts, Honey and Caramel Ice-Cream 什锦果仁, 蜜糖配焦糖雪糕

整体泥讲, 性价比唔算高
但胜在环境好, 同朋友可以坐好耐( ´∀`)
2021-02-07