2019-07-12
旺角出咗名最多韩烧放题😋😋😋行到攰一攰冇嘢好行,又想食一餐大嘅,韩烧一定系最好嘅选择😬😬😬依家啲韩烧越出越贵,好少一啲返回基本又平嘅韩烧🤔🤔🤔今次就同男朋友喺创兴一楼间韩烧到试吓😎😎唔花巧够晒踏实!价钱又平,重拾返一开始食韩烧嘅感觉♥️♥️晚餐时间$200左右一位已经算系平👍🏻👍🏻入到去座位好阔落,几好坐,冷气又足,唔会成间食肆都好大烟👍🏻👍🏻👍🏻嘢食种类选择都几多👍🏻👍🏻特别系熟食,要汤有汤,要海鲜有海鲜,炸物都有赖尿虾同蟹都有得俾你拣♥️♥️♥️炒蚬又有猪脚姜又有,就连蔬菜都有三款俾你拣👏🏻👏🏻👏🏻当然唔少得冷盘,例如白云凤爪🤤🤤白饭任装,可以话谂得出嘅都有得食👍🏻👍🏻👍🏻烧嘅肉类方面种类唔算多,但系就有齐你所需要嘅嘢🤓🤓鸡,羊,牛,猪唔会少,重要嘅系佢refill食物嘅次数都几多!确保新鲜👍🏻👍🏻鱼生寿司呢啲一定唔会少😍😍冷盘都几多下,又有自制沙律吧👍🏻👍🏻甜品方面豆腐花,番薯糖水,呢啲都有,最得意嘅系佢有一部自制棉花糖机😍😍😍我都见好多朋友走去玩㗎😬😬😬重拾一下童真呀吗😬😬另外仲有朱古力喷泉👏🏻👏🏻同埋少量甜品同埋生果全部放喺冰柜入面,确保新鲜👍🏻雪条雪糕选择都几多,韩式冰条同埋软雪糕都
晚餐时间$200左右一位已经算系平👍🏻👍🏻
同埋少量甜品同埋生果全部放喺冰柜入面,确保新鲜👍🏻
雪条雪糕选择都几多,韩式冰条同埋软雪糕都有🤓🤓
嘢饮选择中规中矩啦!啤酒都有几款,不过就略嫌茶嘅选择比较少啦😗😗
所以总括而言呢一间韩烧,呢个价钱有咁多选择都真系好抵食👍🏻👍🏻