2023-09-17
My Ahjussi大角咀大全街39号地舖另收加一服务费~ 味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️二人套餐 $3681️⃣小食(选一款)☄️炸韩国泡菜饺子6粒皮薄馅靓的饺子,外皮又脆又薄,内馅有粉丝、猪肉&泡菜等,非常丰富🤤我地两个人一人3粒都唔够分,好想食多几粒😈2️⃣饭/面类(选一款)☄️卡邦尼烟肉泡菜意粉大大份超creamy的意粉🤩依个意粉的主要基调都系卡邦尼,但食食下会食到泡菜,有蔬菜成件事即刻健康左🤣3️⃣主食(选一款)☀️芝士辣鸡年糕连埋个炉一齐上,超大阵仗💩大量的芝士在眼前溶化,热汤滚烫~鸡系好滑的鸡柳,年糕烟靭,另外仲有包菜食🤩辣度唔算太辣,份量都好多~4️⃣手作甜品(两件)☀️芒果蒟蒻Fresh! 主食已经食到好饱,依个甜品满足左’食完咸野就想食啲甜嘢的心’,但又令人食得落,轻盈冇负担😆5️⃣饮品(两杯) 可选38元或以下饮品☀️柚子梳打☀️冻泡沫朱古力正常好味,按自己喜好拣吧!❤️🔥价廉物美🤤环境舒服~❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力
大角咀大全街39号地舖
另收加一服务费~
☀️二人套餐 $368
1️⃣小食(选一款)☄️炸韩国泡菜饺子
2️⃣饭/面类(选一款)☄️卡邦尼烟肉泡菜意粉
3️⃣主食(选一款)☀️芝士辣鸡年糕
4️⃣手作甜品(两件)☀️芒果蒟蒻
5️⃣饮品(两杯) 可选38元或以下饮品
☀️柚子梳打
☀️冻泡沫朱古力
正常好味,按自己喜好拣吧!
❤️🔥价廉物美🤤环境舒服~
❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~