2023-08-10
食物真心唔贵,而且质素好高。特别系𠮶个簿底pizza, 外卖攞到返屋企个边边依然都系趣嘅👍🏻👍🏻👍🏻虽然即叫即整要等20分钟左右,但系好食最紧要烤鸡肉pizza,肉嘅份量不少,芝士又够重手,可以拉丝喔🧀🧀当然唔少得最多人叫嘅 Egyptian Roll炭烧羊肉烤卷,馅料系非常之多,但系酱汁都略嫌多咗少少,搞到个饼皮淋晒,口感麻麻🫨不过味道OK嘅。女仔食晒两条一定饱两个人食惊会唔够饱,所以嗌咗个汉堡包餐炭烤鸡汉堡配薯条,炭烤鸡系出色嘅,所以配搭新鲜嘅蔬菜同埋面包一定好食。最令我经验嘅系佢嘅薯条系粗薯条之余重用左乳酪酱做薯条嘅sauce ❤️❤️❤️唔好讲笑果酱真系超好食,我就咁用嚟配面包食都得👍🏻为咗呢个薯条酱,我下次一定会再汉堡包餐下次一定会再帮衬,不过里间餐厅主打晚餐时段,想下午买要博吓老板睇吓会唔会开咗舖
当然唔少得最多人叫嘅 Egyptian Roll
两个人食惊会唔够饱,所以嗌咗个汉堡包餐
为咗呢个薯条酱,我下次一定会再汉堡包餐