2022-12-08
🇭🇰你妳🇭🇰#foodxxe_台湾#foodxxe_红磡#foodxxe_小食有一排好想疯狂食#台式三文治 点知发觉唔易揾到🥺之前book mark左呢间好耐!终于试到🥰😍/🌟整体🌟✔️价格偏便宜 大件夹抵食😍✔️超多唔同款嘅#台湾小食 🤤❌只有外卖 唯有攞去海边食🙈🐮1. 芋泥白兔糖麻薯#三文治🐰✔️真心好大份 两个人share食岩岩好🤩✔️#吐司 有烘底 较晒脆口 唔会太单调✔️#芋泥 浓郁 食到一粒粒#芋头 😝✔️#白兔糖#麻薯 偏似#牛奶冻 牛奶味好重 滑捋捋❌但唔太烟靭 同佢麻薯个名唔太match🤣 亦都偏甜评分:4.5/5🧀2. 芝士玉米蛋饼🌽❌好硬唔好食🥺❌食唔到有#芝士❌卖相都唔吸引评分:1/5🥤3.饮品🥛我叫左:❤️ 芋泥珍珠#小芋圆❤️#高雄#红茶 小芋圆✔️两杯都只系加$15 好抵饮✔️质素正正常常/大家有冇好食嘅台湾餐厅推介🥺🥰好想食好多好多台式三文治🤩回头指数:4.4/5
食物质素:4.4/5
性价比:4.5/5 人均消费:HKD60📱搜寻:#Foodxxe_你妳💻分类:#Foodxxe_restaurant多谢您睇到呢道❤️#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWe
🌟整体🌟
❤️#高雄#红茶 小芋圆
✔️两杯都只系加$15 好抵饮
✔️质素正正常常
大家有冇好食嘅台湾餐厅推介🥺🥰好想食好多好多台式三文治🤩
回头指数:4.4/5 食物质素:4.4/5 性价比:4.5/5
人均消费:HKD60
📱搜寻:#Foodxxe_你妳
💻分类:#Foodxxe_restaurant
多谢您睇到呢道❤️
#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLover#好西#台湾#台式饮品#台湾美食#芋泥控#蛋饼