2023-12-09 650 浏览
AppetizerOysters好新鲜salad、cheese同toast都好食~清清地唔会太饱🍽Main - carbonara pastapasta 质地刚刚好,挂汁而酱汁浓而不腻,啖啖芝味,系bacon冇上次咁香脆🍽Main - Pan Seared Pork Chop伴菜既薯蓉好滑,但冇咩味,连埋猪一齐食比较好件猪扒劲好食呀,煎得好香,肉嫩,肥瘦适中,就算食最瘦既部分都唔鞋口,而且唔系成口松肉粉果种淋,仲保持猪味既。🍽甜品 - PancakeVanilla ice cream好食,好香既vanilla,奶油感唔强,仲见到一粒粒籽,不过pancake我就一般,口感比较札实唔系我的菜。🍽甜品 - Crispy Apple Pie同样有Vanilla ice cream,酥皮唔错,同苹果肉好夹,苹果肉都唔会过甜。饮品谂住系颓颓餐饮,估唔到饮冻茶都好似去cafe咁有成壶比我架!职员态度都好好,值得再黎~
Appetizer
Oysters好新鲜
salad、cheese同toast都好食~清清地唔会太饱

🍽Main - carbonara pasta

🍽Main - Pan Seared Pork Chop
伴菜既薯蓉好滑,但冇咩味,连埋猪一齐食比较好

🍽甜品 - Pancake

🍽甜品 - Crispy Apple Pie

职员态度都好好,值得再黎~