果日约咗朋友影相,一影就影到3点几...饿到晕...朋友话想食泰国嘢,见哩间阿来唔太贵,所以就入去食。我哋一嚟就即刻嗌咗个椰青先,又饿又渴,椰青几清甜,不过略嫌有啲贵,我记得平时啲餐厅好似卖廿几蚊一个,定系我记错呢?之后就叫咗马拉盏炒四大天王,有秋葵、芥兰、臭豆同豆角,正!一次过食4款蔬菜!而且啲菜几新鲜!泰式鲜虾炒金边粉啲虾几新鲜,虾肉结实,金边粉味道带点少甜少辣好开胃。由于乜都想试下,所以叫咗个小食拼盘,有虾饼、蛋黄鸡翼、豆卜同春卷,最好食系鸡翼,咸蛋味很惹味,仲要系用单骨鸡翼,方便入口!虾饼同豆卜就是正常水准,而春卷就比较特别,里面竟然有西芹,我就觉得ok, 我朋友就麻麻地。总括嚟讲啲嘢食唔错,价钱合理,而且啲服务员很友善。

椰青

马拉盏炒四大天王

泰式鲜虾炒金边粉

东南亚小食拼盘

总括嚟讲啲嘢食唔错,价钱合理,而且啲服务员很友善。
2018-10-09
椰青