2024-07-10 98 浏览
最近元朗鸡地个面新开咗间台式餐厅”月巴爸”, 💰价钱仲好公道, 真系要去支持下小店🥰餐厅主打台式面同忌廉捞面, 连我嘅中学回忆”捞冷面,”都有,食满$100 仲有抽奖tim😳✨🐔孜味脆鸡汤面 $50可以拣汤面或者拌面, 汤面原来系鸡汤汤底, 都几惊喜, 仲好够味😋台湾面面质仲够弹牙tim! 🍗孜味脆鸡份量好佛心, 香脆嫩滑!✨🐮川烧牛肉汤面 $50鸡汤汤底多咗阵川辣味, 味道唔会好辣! 牛肉煮得够腍同够入味! ✨🐔咔吱鸡扒忌廉捞丁 $50有2块即炸嘅台式鸡扒,咸香可口😉忌廉捞丁食落唔觉腻,质感唔会好”杰”, 味道似KFC嘅白汁鸡皇饭个只汁, 捞埋落出前一丁又几好食wo🥰加配优惠: ▶️主食加$4配🥤可乐/$6配冷泡茶/$8🧋台式奶茶▶️主食加$10配小食台湾大香肠/南瓜饼/芝士麦乐鸡/🧀芝士波波肠/🐮手打牛丸/🐷地道肉丸/🐟芝士鱼条小食全部即叫即整, 手打牛丸系juicy有牛味个只, 台湾大香肠口感扎实,烟韧多汁,同样好食😋饮品台式奶茶🧋底层原来有埋寒天, 奶茶甜度适中, 味道唔失色于出面其他台式饮品店😳🌟后记: 原来隔离主打🍙紫米饭团嘅”磨饭”都系老板开ga! 如果想同时食埋隔离店嘅野

✨🐔孜味脆鸡汤面 $50

✨🐮川烧牛肉汤面 $50

✨🐔咔吱鸡扒忌廉捞丁 $50

加配优惠:
▶️主食加$4配🥤可乐/$6配冷泡茶/$8🧋台式奶茶
▶️主食加$10配小食

🌟后记: 原来隔离主打🍙紫米饭团嘅”磨饭”都系老板开ga! 如果想同时食埋隔离店嘅野, 可以大胆D 开声😍今次我就饮咗”磨饭”嘅手打柠檬茶🍋, 完全唔涩, 味道清新,中意佢唔会好甜,仲好饮过其他大型茶饮店, 真系唔讲得笑😂