因男友话哩间餐厅有幅大油画好靓,餐厅布置亦都好欧陆feel, 所以黎试下。本身想坐哩张,但话过已book左wo...于是安排坐左角落2个位置,枱比櫈矮,比例好奇怪坐得非常唔舒服,成个人要弯身食野。佢餐牌得2款选择..一系就all day breadfast一系就afternoon tea set. 见到餐牌价钱都好贵,1个all day breadfast就要$168,仲要加一服务费。面包好软熟,搽埋蛋黄酱再加埋黑松露炒蛋,味道唔错。黑松露炒滑蛋好香黑松露味,而且炒蛋好滑。猪肉肠同鸡肉肠一般,冇咩味要靠点芥末酱。沙律菜上面块火腿好难食,沙律菜都新鲜不过沙律汁太咸。organic tea要另加5蚊,茶包好精致系mighty leaf 茶包,我选左香芽姜茶,香芽味出d,但饮唔出姜味,但茶味都易入口。最后附上甜品,豆腐mouse cake我觉得麻麻,mouse太软身,食唔出咩味好淡。all day breadfast出面仲有好多选择,而且最紧要坐得舒服,价钱合理,选择多,食物质数好既都比哩间好好多。

最后附上甜品,豆腐mouse cake
我觉得麻麻,mouse太软身,食唔出咩味好淡。

2015-03-21