青衣城系返工地方最近的商场,我地差不多食晒全部餐厅。就系这间未食过,见到门口午餐都系讲紧$60左右,所有找了天一行八人在12:20到达在不用等位情况下开餐!~茶芥每位$3如小菜餐会有汤和饭,如果其他就要加大约$6左右可选择汤或饮品。炒面,肠粉之类都有都系大约加$6-9就有。有粥粉面饭咩都有,我地一行八人都叫了不同,大约问左同事食完意见:椒盐猪扒都话好香口吾油好味道。烧味饭吾多肥膏义烧,酱汁好味,女同事最后食晒所有白饭。豉椒牛肉炒河:豉椒味重但吾咸,各款椒熟得刚刚好,好香口同脆口。牛肉吾会好硬有牛肉味。份量都够有饱。皮蛋瘦肉粥($32):煲得都好绵身,配料多同瘦肉系有用盐俺过所以有少少咸味,份量都大。食完都不用加肠粉之类,一个女仔已经足够。

椒盐猪扒都话好香口吾油好味道。
烧味饭吾多肥膏义烧,酱汁好味,女同事最后食晒所有白饭。
皮蛋瘦肉粥
2015-09-22