2013-05-05
我所知道元朗有两个烧烤场,但近西铁站的那个已经是劣评如潮,所以选择左伟记~个地方都唔算偏僻㖞,不过人流唔算多.入口计人头收费,再派一支水一份饮品券.食物都唔少㖞,我地食左: 免费供应 : 蜜糖(又够结又多仲要比油扫) , 豉油 , 辣椒油, 厕纸, 胶手套 丸类 : 墨丸, 牛丸, 鱼片头, 狮子狗卷, 红肠, 贡丸, 火腿丸, 烧卖(最唔好食,因为好粉)肠类 : 芝士肠仔, 厨师肠, 司华力肠 (大大碌必吃推介)肉类 : 鸡全翼 (边度仲会比全翼甘著数), 中鸡翼 (有几款味道, 特别辣味一阵就沽清超好味) , 猪肶骨 (推介) , 鸡肾(好入味又唔硬), 猪扒, 鸡扒, 牛`扒, 牛柳鱼类 : 多春鱼 , 鱿鱼 (又是必吃)蔬菜 : 蕃薯 (适合钟意低糖既人)好得意既系, 会间唔中打锣原来系有免费野派 ~果晚我地攞左 腐竹蛋糖水, 苹果同埋鸡骨草凉茶 (真系自己煲架 , 仲有渣添) 好suprise ~我觉得呢个价钱几合理, 而且坐得又舒服
食物都唔少㖞,我地食左:
鱼类 : 多春鱼 , 鱿鱼 (又是必吃)
蔬菜 : 蕃薯 (适合钟意低糖既人)
好得意既系, 会间唔中打锣原来系有免费野派 ~
我觉得呢个价钱几合理, 而且坐得又舒服