餐厅: 浦和日本料理
资讯:

2017-11-03 1575 浏览
昨晚朋友从荷兰回港,我地约好一行3人去食日本野,约好在上环等,一出站就见一间日本放题,问过价钱及时间,原来系不限时的,我们便入去食野啦, 职员安排我哋坐卡位,然后有人 斟茶及介绍餐牌,原来有3款的,我地问职员其实分别,原来有份对比分别 嘅餐牌可以畀你了解清楚,我地3个女人 谂咗好耐,最终选择最贵个种 试下, 职员 畀落单我哋落单,还 主动问我哋饮乜嘢, 我哋唔知点写 职员主动介绍协助我哋 落单, 好少见任食场会咁样做, 招乎真系算十分好, 第一转刺身盘 真系好大, 而且很新鲜, 当食完知新盘后, 唔知食乜好, 因此问了职员有乜嘢好食, 职员介绍焗豪华元贝及串烧畀我哋, 还主动送我哋要特别食品(汁煮石班), 期间都一直都换有换碟及饮茶, 服务真系令人意想不到, 到最后职员送咗一个特别嘅甜品畀我朋友㖭,好似个雪人禁样家,今晚呢餐食得好开心。下次一定会再来。