2017-01-21
今日Lunch time经过呢间位于路德围既小店,焗厨,饮食男女有介绍过所以入去试下而且路德围对我黎讲无咩野食,全部都系米线店,难得揾到间西餐,荃湾区黎讲算平~~~ 入到去店面唔算大,墙贴满左好多menu 同 厨师推介,感觉好缤纷又带点简单,位置虽然唔大但坐得几舒服。睇睇午餐Menu,好多选择,有选择困难症既我拣左好耐,最后拣左个卡邦尼忌廉烟肉意粉,加钱要左个红汤汤好足料,好有罗宋汤味酸酸甜甜又唔咸,好饮之后主角卡邦尼意粉,卖相好靓,有好多洋葱同烟肉系上面,意粉煮得岩岩好,好弹牙,食到我成嘴都系酱,卡邦尼同忌廉味好够,汁都好多,份量好足够,食到我超饱同埋个女侍应都几有礼貌,起码唔系hea个D,见我无水又主动倒水比我,野食黎又叫我小心热,笑容几好,d员工都系后生仔女,几主动,呢样野抵赞同埋餐厅环境好干净,洗手间都好干净,同有香味我觉得呢个价钱系荃湾区算系平,下次会再黎试个晚餐,因为我见到款式好多,好多野都好想试以这个价钱和服务,我认为是用餐的不二之选。食完又要继续努力工作了,
汤好足料,好有罗宋汤味酸酸甜甜又唔咸,好饮
同埋餐厅环境好干净,洗手间都好干净,同有香味
以这个价钱和服务,我认为是用餐的不二之选。
食完又要继续努力工作了,