花都餐廳

2024-11-04 1446 浏览
由细到大都食过唔少扒房同西餐,哩间真系价钱合理又高质,食得好满足。首先值得一赞嘅系忌廉汤。个汤好热、好creamy、好浓厚,超好饮。个蒜蓉法包好香脆,好好食,食完之后好期待食正餐。块西冷牛扒果然有水准,一送上嚟卖相已经好吸引。识食一定系食用碟上嘅牛扒。块扒表面嘅色泽煎得好靓,令人好有食欲。只有好嘅牛扒先可以用碟上,切开后嘅牛扒嘅切口好粉嫩,睇得出肉质好掂,系一块靓扒。块扒摆到入口真系冇得弹,肉质鲜美柔软,唔需要过多咀嚼就融化喺口腔度。外面酥脆香口、里面鲜嫩多汁,配搭香浓嘅烧汁,真系停唔到口。而意粉都整得几好,唔似一啲西餐求求其其。佢啲意粉好有弹性,好食。咁嘅质素收咁嘅价钱我觉得好合理,今次总体嚟讲我好满意,下次会试埋其他扒。

2024-11-04
  • 西冷牛扒