2019-12-01 13 浏览
Tuna Tartare w/ Avocado Salad 108Garden Signature Salad 88Spaghetti carbonara 98Fish and chips 158.之前有朋友介绍过,呢间新开既garden restaurant & bar,食物饮品质素高之余,环境都几有气氛,今日黎开尖沙咀,就顺便试下啦.先讲前菜,两款沙律都系心机之作。garden salad加入色彩丰富既材料,全部食落都好新鲜。个人黎讲,更喜欢吞拿鱼牛油果沙律,吞拿鱼好fresh,配埋牛油果食,靓之余都好开胃~.至于两款mains虽然都系经典款式,但系真系好有惊喜!carbonara整得好出色,个汁既consistency刚好,食落入味之余又唔会好腻,意粉韧度都恰到好处。而fish and chips好香,炸鱼既炸浆唔会太多,食落薄薄一层脆皮,外脆内软,而鱼本身都好入味,唔使点酱食都好好食!.饮品方面都好有惊喜!我地两人点左两款招牌之作: 茶雾同园吻,两款既配搭都好特别好有创意。小编好中意茶雾既presentation: 上桌时开盖散出既烟雾,充份体现到旅人们系树荫的迷雾下饮茶既意境
Garden Signature Salad 88
Spaghetti carbonara 98
Fish and chips 158

饮品方面都好有惊喜!我地两人点左两款招牌之作: 茶雾同园吻,两款既配搭都好特别好有创意。小编好中意茶雾既presentation: 上桌时开盖散出既烟雾,充份体现到旅人们系树荫的迷雾下饮茶既意境,烟熏同茶的味道相映成趣~ 味道方面似菊花茶既fusion,饮落都好fresh!

餐厅位置都几方便到达,但又唔会感觉闹市既繁嚣,环境同音乐都令人感到放松舒适,服务都好好,几适合坐低饮杯野食下野倾下计,逃离一下急促既生活节奏~