睇OPEN RICE 知道哩间日本野,见地方容易揾, 所以决定同男朋友一试~是日星期6, 即日BOOK 台都有位~去到即刻有位我一共点左章红鱼薄切, 活赤贝刺身, 牛舌串烧,羊架, 烧茄子, 北寄贝汤乌冬章红鱼薄切~哩个一定要叫, 鲜甜~切得好薄,我自己个人食鱼刺身就中意薄切多D~哩个岩晒我~~ 有两种酱汁比你点, 我就比较中意点有WASABI 味既酱油~好夹~食完仲想安哥TIM活赤贝刺身, 45蚊一只, 即开既, 好贴心仲帮我切开两边TIM , 好弹牙好甜非常之爽口TIM~~哩个价钱,真的不错~ 我本身唔食羊,但男朋友就好中意食, 咁就叫左一件羊架比佢食,我就食左一啖, 唔算太SO, 都几香, 但就油左D牛舌几厚身, 几多汁, 又好赵口, 真系好似咬紧条吞咁~OK 唔0错~但都系油左D~不过佢烧得黎唔会冇晒D 肉汁~北寄贝乌冬~清清地, D 乌冬又弹口, D 北寄贝又大大粒咁~不过不失最差就系烧茄子, 冇咩味, 好普通~又唔会连皮上, 好怪, , 好似食紧用水整熟果D咁~
是日星期6, 即日BOOK 台都有位~去到即刻有位

最差就系烧茄子, 冇咩味, 好普通~又唔会连皮上, 好怪,
, 好似食紧用水整熟果D咁~

题外话/补充资料: 其实间野地方都几细, 但 服务都几好~侍应见到我有一大个手袋好贴心咁拖张台摆响我隔离比我摆袋, 到后期入来食既客, 佢都会叫佢地张D 冇贵重物品既袋放响收银处,值得一赞
2013-04-13
  • 章红鱼薄切