2014-09-13
一直都想去尖沙咀海旁啲餐厅试下,今日爸爸生日就系BULLDOG 度庆祝。因为之前一早已经订左位,所以去到餐厅唔洗等位就入得BULL有上下两层,下层无冷气,主要系比吸烟入仕,同埋会有LIVE BAND 表演,几舒服不过我地都唔想吸二手烟,所以就去左有冷气既上层芝士焗薯蓉,超正劲多芝士,岩哂我呢啲芝士FANS!!!!薯蓉既份量都几多,食完都已经有啲饱Bulldog's all day breakfast: 其实同其它餐厅既allday breakfast差唔多,无咩特别iced cappuccino: 几好饮,不过好贵,一杯要成$78-_-呀哥叫左份sandwich,配料有薯菜、黄豆、沙律,不过不失,sandwich份量太少4位食单每最后埋单每人要$120,个人认为价钱合理,始终海傍餐厅既卖点系环境,呢间既环境唔错,如果钟意听音乐既话建议系下层用餐,个feel几好
因为之前一早已经订左位,所以去到餐厅唔洗等位就入得
不过我地都唔想吸二手烟,所以就去左有冷气既上层 芝士焗薯蓉,超正劲多芝士,岩哂我呢啲芝士FANS!!!!薯蓉既份量都几多,食完都已经有啲饱 Bulldog's all day breakfast: 其实同其它餐厅既allday breakfast差唔多,无咩特别 iced cappuccino: 几好饮,不过好贵,一杯要成$78-_- 呀哥叫左份sandwich,配料有薯菜、黄豆、沙律,不过不失,sandwich份量太少 4位食单每最后埋单每人要$120,个人认为价钱合理,始终海傍餐厅既卖点系环境,呢间既环境唔错,如果钟意听音乐既话建议系下层用餐,个feel几好