真系都做到一肚气啰,俾个价钱得唔到应该有嘅服务,去另一间B字头做仲好!首先我去到, 佢就同我讲两个钟之后有人包咗场… 我心谂我整都未整你就比压力我 (其实咁样已经系唔可以拣三个钟头要完成嘅作品, 所以有好多嘢都唔拣得) 之后又话 booking app 50% off, 有好多款都唔拣得 (包括我本身想整𠮶个朱古力麻薯曲奇饼都系唔得嘅), 建议朋友仔如果用discount嘅话要先前打电话比佢哋confirm咗先😤 到我比完先入到去之后就发现个环境系比另一间b字头差好多。。(以下𠮶几点系同另一间比较,因为我本身系去开另一间,但今日想试吓呢一间得唔得, 点知原来系唔得, 我唔会再嚟呢度) 1. iPad教学冇得逐个step睇片,每个step只有文字2. 𠮶啲器皿有明显嘅污迹, 我本身想攞个刀刮,点知佢已经有明显嘅朱古力污迹,我觉得好唔干净啰佢哋洗得3. 其他工具都有明显嘅油渍同埋啲磅唔系几卫生4 for mixing嘅大碗竟然连续三个碗都系有好多水渍,咁我想问点样样可以落面粉呀?5. 嚟到厕所又得一格, 又无水提供 (所以朋友仔要去嘅话要预咗两三个钟无水饮, 人地另一间B字头有成个位置系冲

到我比完先入到去之后就发现个环境系比另一间b字头差好多。。
3. 其他工具都有明显嘅油渍同埋啲磅唔系几卫生
5. 嚟到厕所又得一格, 又无水提供 (所以朋友仔要去嘅话要预咗两三个钟无水饮, 人地另一间B字头有成个位置系冲茶饮,仲有几款茶俾你拣咖嘛)
6. 最最最嬲系咩?系我跟足佢个食谱整呀,啲份量其实都唔啱😡😡😡😡 本身我系整芝士挞嘅,但系以佢嘅份量整上面𠮶层cream,基本上就支唔晒六个挞皮!其实睇返张相我其余五个挞,我都唔系fill到佢所要求嘅90% full 🧐 真系真心嘥我时间啰,我喺另一间舖头整咁多次都唔会有呢个情况出现!
7. staff唔算好helpful啰,佢哋净系挂住自己围内倾计 (人地另一间啲职员系主动行嚟行去,睇吓你做成点样,有冇嘢帮手, 呢间BYO真系搞唔掂啰)

最紧要系其实佢个食谱唔好食!🤮 我整完一大堆野, 一食落口,点知唔好食嘅。个味调得都唔好!点搞呀,服务同质素完全唔得!🥵