2017-10-18
我哋搭车附近 就系荃湾嘅酒吧街 ,有一日我哋经过见到有间比较特别嘅酒吧,就话谂住不如揾日过嚟食过晚餐。 因为要等埋男人收工所以我哋差不多九点几先到 ,可能因为早所以人就唔算好多,有音乐同埋有电视机播足球, 都唔算好嘈同埋坐得都几舒服, 今次我哋嗌咗三样嘢食,但系因为羊架实在太好味所以都唔记得咗影相添, 价钱畀我心目中抵食同大件, 应该下次我哋会再嚟试下其他嘢食或者揾朋友一齐多啲人会开心啲 。鹅肝烧南瓜半干车厘茄芥兰扭跳绳粉 trofie goose liver $128…… 第一次见有这种粉都几特而且好有口感,鹅肝烧得几香口,南瓜够甜,而且配上粉食落去都几特别 ,最特别冇谂过西餐入面有芥兰,但竟然配合南瓜味味道同口感几好味㖞,整体嚟讲都好大碟其实都差啲我哋食唔晒㖭。安格斯汉堡包配薯条 angus burger $118…黎好坚大份,以这价钱没想过,肉质都有浓郁牛肉味同肉汁,但要快手食,面包多芝麻都香口,薯条够热又脆,粗身有口感,不错推介。烤纽西兰羊架配烧新薯及法边豆 grilled lamb liver $168…羊架有4件,羊味浓吾会太肥同(苏),份量都几饱,而配菜有少少沙律和法
烤纽西兰羊架配烧新薯及法边豆 grilled lamb liver $168…羊架有4件,羊味浓吾会太肥同(苏),份量都几饱,而配菜有少少沙律和法边豆配芝麻酱都几特别够清新,新薯干身,表面带微脆几好食。