2021-02-28 98 浏览
💛On Time Coffee & Kitchen·我哋𠮶日咁岩之后要去坚尼地城做嘢 所以朝早就嚟咗呢个食个brunch先☀️佢呢度唔系行超fancy嘅路线 但系入面装修都几光猛 坐得几舒服😌·牛油果鸡胸肉竹炭三文治$48虽然呢一个个样冇咁好睇 但系我自己就钟意佢多啲啦😍佢个竹炭面包系真系有少少味既 好似有少少蒜蓉味咁 而且烘过 所以香口啲 个牛油果都够淋🥑之后虽然个鸡胸肉系用左呢啲肉片 但系出乎意料地都几夹😎😎·黑松露炒蛋牛角包配黑醋沙律菜$56呢个上枱好靓 而且佢个牛角包切落去超脆 不过佢个牛角包本身唔系好香咁 似港式既牛角包 可能配bagel会好食啲🤭佢个炒蛋我觉得唔错嘅 黑松露味好重 都几滑既 系边边位老少少😂·Iced Americano +$11我觉得系只猫仔匙羹好得意 我男朋友话佢都OK嘅 不过佢落得太多冰 所以饮到最后有啲淡☕️🤣🤣·#rbyeat#rbycafe#rby💛#rby上环·📍上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖
💛On Time Coffee & Kitchen

#rbycafe
#rby💛
#rby上环
📍上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖
$50 (早餐)
牛油果鸡胸肉竹炭三文治