2024-10-30 210 浏览
最近我去咗 Studio Caffeine,试咗佢哋嘅 All Day Breakfast,真系好开心呀!😍环境 🌈一入到店,环境就好有艺术感,墙上有啲靓靓嘅画作,灯光柔和,感觉好放松✨。座位间距啱啱好,唔会觉得挤迫,适合同朋友聚会或者一个人静静享受美好嘅早餐时光。音乐又唔会太大声,正好配合到我哋嘅聊天!🎶卫生 🧼讲到卫生,Studio Caffeine 做得好仔细!桌面同椅子都保持得好干净,呢啲细节都令我觉得安心。餐具都洗得好干净,食嘢时心情都会好啲!食物 🍽️而家讲讲我试咗嘅 All Day Breakfast,真系好丰富呀!首先,滑蛋简直系完美!🥚 蛋黄流心,口感滑溜,配埋啲香肠同火腿,味道好搭,令人食完仲想再尝多啖!😋再来系纳豆,对于钟意健康嘅朋友,呢个选择真系唔错!纳豆嘅口感有啲滑滑嘅,搭配埋其他食材,味道平衡得好好!🍽️至于蕃茄仔,鲜甜可口,增添咗整体嘅清新感🍅。烟三文鱼包沙律就系另一个惊喜!烟三文鱼好新鲜,配合沙律菜,口感清脆,仲有啲特制酱汁,真系好味到爆!🥗最后,大啡菇就系我心目中嘅 MVP!🍄 煮得恰到好处,香气四溢,咬落去肉质鲜嫩,搭配其他食物真系好搭!

环境 🌈

卫生 🧼