2021-04-20
星期六下昼约左好友食LUNCH, 佢介绍我黎呢间小店, 主打食ALL DAY BREAKFAST!!一入到去见到D 摆设好靓, 原来呢度仲有每日新鲜出炉既面包!!我地先点左个薯仔汤,热辣辣呈上,入面薯味够浓但又唔会好CREAMY, 好好饮~之后就系我地最期待既ALL DAY BREAKFAST, 入面有牛油多士、德国肠、炒蛋、烟肉、蘑菇、沙律菜、茄汁豆等等, 卖相冇得输, 食材丰富, 一D 都唔HEA~牛油多士仲可以REQUEST 蒜蓉包, 做左烘底,食到松脆, 唔错~ 炒蛋非常嫩, 而德国肠啖啖肉!!另外叫左个菠萝肠PIZZA, PIZZA 系即叫即整, 皮又脆同厚,而且芝士味香浓, 食到拉丝效果!!!酸甜既菠箩配上肠, 口味好MATCH!! 仲要劲抵食, $65咋~~OVERALL 价钱实惠, 而且坐得舒服, 有机会可以再黎!
之后就系我地最期待既ALL DAY BREAKFAST,
卖相冇得输, 食材丰富, 一D 都唔HEA~