2012-09-09
成日好想写食评, 但又懒得登记....嘻嘻今日终于dick 起心肝写我第1篇食评....讲返间野先~ 前晚同老公去到, 已经见好多人系度等位...拎左张飞, 门口姐姐话大约得20mins...但点知足足等左1个钟 今次点左甜虾沙律, 番茄吞拿鱼意粉, 焗田螺, 鸡亦 & 番茄芝士pizza先讲虾沙律, 28蚊黎讲都算大碟, 但D 菜就唔系甘新鲜带点黄, 有条变黑左, 见到即系冇晒胃口焗田螺 , 本人觉得唔算油, 但就冇味既辣汁鸡亦, 好油味道尚可14蚊定16蚊4只好抵番茄吞拿鱼意粉, 呢个算系最好食, 但系又系好油同埋成碟野唔见有番茄亦都食唔到有番茄味番茄芝士pizza, 成块野又系冇番茄味, 好似食紧面粉甘缌括, 其实去之前冇期待过, 因为深信一分价钱一分货. 所以我讲到甘差都仍然俾个ok 佢..
讲返间野先~ 前晚同老公去到, 已经见好多人系度等位...
先讲
焗田螺 , 本人觉得唔算油, 但就冇味既
辣汁鸡亦, 好油味道尚可14蚊定16蚊4只好抵
番茄芝士pizza, 成块野又系冇番茄味, 好似食紧面粉甘
题外话/补充资料:
[b]值得一赞既系, 12蚊drink bar 居然可以计人头(唔知系咪2个人既关系呢):D[/b]