我住附近,呢间车仔面成日都帮衬食物系确实好食先会成日嚟但睇住佢加价,但野食就愈嚟愈细份。今日嚟到,本来A餐43蚊,4款𩠌配豆浆,但话无豆浆供应,咁都无计,唯有要B餐46蚊嘅要汽水。因为蜜汁龙须同瑞士鸡亦要等,所以一坐低就叫咗先。今次食真心失望💔佢嘅麻辣本来对我嚟讲系好辣,但以前辣得嚟系有香味,所以我总会叫一款麻辣𩠌。但今次食就只系得返辣,甚至有d辣到苦,食唔到香味。蜜汁龙须要4x蚊一碟,同一个面餐价钱一样,但就缩哂水,得几条,而且每条仲细size过以前好多。以前真系「龙须」🐲,今次得返虾须🤷🏻‍♂️车仔面入面每款𩠌都唔同咗,比如卤肉只系得2片,卤水豆腐只系比炸豆腐,根本都无卤过,柚皮无以前炆得咁淋咁入味。帮衬咗咁耐,希望有所改善啦!都想继续有得食返以前好好味嘅风味😔
我住附近,呢间车仔面成日都帮衬
食物系确实好食先会成日嚟
但睇住佢加价,但野食就愈嚟愈细份。
因为蜜汁龙须同瑞士鸡亦要等,所以一坐低就叫咗先。

今次食真心失望💔

蜜汁龙须