2023-03-13 76 浏览
最近早收工要去荃湾整啲嘢🥰就揾埋喺荃湾收工嘅朋友一齐去食寿司😍经过路德围见到呢间人气极高嘅立鮨 价钱好抵食 即刻排队等位🥰性价比好高 即叫即整寿司好新鲜 钟意食寿司嘅千祈唔好错过!香口惹味 会有少少似硬豆腐嘅口感 口感细滑油润 作为餐前小食真系好开胃 重点系价钱都好抵!见到佢哋有几款炸物小食 都系我嘅至爱😍热辣辣新鲜炸起好好食 脆卜卜 配埋沙律酱 香口惹味!身为鹅肝控既我 点可以见到唔食!价钱仲要好抵!虽然唔算厚身 但鹅肝煎香之后油份渗透落寿司饭内 入口即溶 食完好想再encore😂我同朋友每人一个套餐🥰佢叫咗寿司盛盒 里面有多款寿司 有左口鱼、玉子寿司、三文鱼、鳗鱼寿司、甜虾等 新鲜好食 个人最钟意鳗鱼寿司 冇骨之余好厚身 食落唔会好干🔥吞拿鱼腩食落去好多吞拿鱼腩蓉😍好嫩糯 配埋寿司饭食就一流💓见到价钱咁抵 即刻叫返支试吓 香甜爽口 配埋寿司就一流!

吞拿鱼腩食落去好多吞拿鱼腩蓉😍好嫩糯 配埋寿司饭食就一流💓

见到价钱咁抵 即刻叫返支试吓 香甜爽口 配埋寿司就一流!
2023-03-09