2018-11-14
鱼汤花胶煲。某一日同老婆想打边炉。上网揾下边间好,就揾到荃湾尼间。openrice订可以有积分送(不过最后职员冇提冇左件事)当晚7点3到,成个场都唔多人。大概得4-5围堂。我同老婆安排左系卡位4人座。环境系舒适,位置唔错有电视睇。加上冇咩人关系,通风冷气都够。坐低拣左个花胶套餐、任食花胶既。再加任饮,尼到任饮有冻柠茶!(饮3杯回本了)。当然味道一定唔够茶记啦。汤底同花胶,浓味起胶。会有痴住咀既感觉,但系海鲜盘较为细份,整体唔太吸引同新鲜。如果你好中意食花胶,个人觉得先拣尼个餐。任食配料唔多,老婆最爱既水尤尼到系冇。有D失望。小食有大良牛奶,不过可以唔洗叫(冻同冇奶味)其他小食可以唔洗点叫。任食配料冇咩惊喜,手打丸亦系出面一般货式。其实食完一round 都唔知可以叫咩。炸响玲冻冰冰,有少少油溢味。甜品亦有得拣,正正常常。埋单加一 加埋酱油。差唔多900蚊。尼个价钱,可以有更好选择。试一次就算了
甜品亦有得拣,正正常常。
埋单加一 加埋酱油。差唔多900蚊。
尼个价钱,可以有更好选择。
试一次就算了