2014-09-26
蒜茸牛油多士多士外脆内软, 但唔够热同埋无蒜茸牛油味, 应该改名为脆多士就差不多~好在有跟多士附送的沙嗲酱搭够, 令多士好味番少少~蒸粉包粉包啱啱蒸起够晒热, 个皮做得好烟韧,味道亦唔错~虽然粉包D filling就少咗D, 但都好值得一赞!!!贡丸冬荫功拉面贡丸有八块之多, 贡丸味道唔差~冬荫功汤底味道都几对味, 而拉面都几滑, 但个人应拉面佩冬荫功汤底唔多match, 下次如果我再叫呢个, 我一定会佩粉丝hehe~白咖哩猪扒饭唔怪得白咖哩猪扒饭系沙嗲王咁出名,D猪扒好淋好香香茅味, 钟意香茅味嘅朋友一定会钟意食~加上白咖哩好香好够浓, 又够汁, 送饭一流!!!沙嗲王价钱相宜, 所以以相宜的价钱食到这样的质数, 真系值得番嚟再食!!!