应该好多人都听过 #立鮨 除左价钱相宜 师傅服务质素专业仲要店舖带种日本风情既感觉 隔板上挂住餐牌 增添装饰之余更加强左我叫野食既意欲😛迷你三文鱼籽型丼 $58😍三文鱼籽每粒都晶莹剔透非常饱满 颜色呈鲜橙色咬落去会卜卜声 同寿司饭一齐食 味道有甘香又有鲜味☺️左口鱼 $27🐠脂肪度低但入口滑腻 左口鱼香与油脂度浓郁🥰自选寿司🍣海胆新鲜配上满满既蟹肉丝 好正呀😚#hkrestaurant#foodporn #foodie #hkfoodblogger #photooftheday#hkdaily #hkiger #nomnomnom #like4like #foodlover#foodphotographer #lovefood #topcitybiteshk#wheretoeat #相机食先 #美食推荐 #香港美食 #香港好去处#尖沙咀美食 #扒房 #新餐厅 #新餐厅推介 #旺角 #mongkok #mongkokfood
应该好多人都听过 #立鮨 除左价钱相宜 师傅服务质素专业

迷你三文鱼籽型丼 $58😍