2018-10-08 258 浏览
在yoho mall睇完戏, 顺便在这商场揾食, 星期六晚黄金时间, 竟然mango tree唔驶等位, 好出奇, 因为未食过, 都试下啦!船面$88: 牛腩煮得几淋, 几松化, 口感好, 牛丸爽, 汤底略咸, 有d药材味, 唔似平时食开既船河汤底。大虾炒粉丝$118: 虾有2只, 尚算新鲜, 粉丝味道唔错, 钟意佢芽菜系肥果只, 好爽甜, 不过整体份量偏少。thai tea ramisu $58: 睇openrice相以前有奶茶球, 原来而家无左, tiramisu内食唔到泰茶味, cream比例较多, 无咩特别, 可以不吃。 食物质素可以, 价钱偏贵, 份量偏少, 服务又麻麻, 有个年轻男waiter放低野同拎开menu好粗鲁, 粒声唔出, 只系动作已令人觉得佢好无礼貌!