2017-07-20
一早打去book呢间餐厅,怕冇位。电话响左几下,好快被接听,接听既侍应态度礼貌都唔错,维一挑剔系环境杂音有d嘈吵。Book左夜晚7点15分,拣呢间餐厅其中一个原因就系近返工位置,放工可以黎行一阵就食饭。我地一行人早左少少到,大约7点就到。因为早左既原因,所以等左大约10分钟就被安排入座。入到去成个环境都好舒适,座位都ok阔落,暗暗地都几好环境。坐底就好快落左几杯野饮,开始睇餐牌。价钱都相对实际,叫左几个菜 (见到唔少人都系叫呢几个)。呢间西餐厅价钱唔止经济,份量仲唔错,岩晒我地一行几个大男人。卖相同味道都可以,杂扒餐七十几,忌廉天使面四十几,柚子鸡翼三十左右,其中最好味系个天使面,d汁好香又好多蚬肉。杂扒大大份又唔会好dry。所以整体黎讲,服务唔错,食物唔错,环境都唔错,我会比 8.5 / 10