2024-11-01 51 浏览
渝老大(大角咀店)地址:大角咀埃华街95号大卫楼地下3A号舖酸菜鱼系列每日新鲜加州海炉鱼(二至三人份量)$198依间渝老大餐厅,真系可以话系「鱼」老大既餐厅!餐厅既酸菜鱼系我食过咁多间最好味既!😍😍我系买个外卖念住返屋企加𩠌,点不知就变咗当晚𩠌菜既主角!先讲份量,非常足够,即使三,四个大人食,都绝对足够,鱼既份量好多,底下有酸菜亦有粉面,吸晒酸菜鱼既浓汁,食落劲好味!份量可以话鱼多过酸菜😍😋再讲就系鱼肉既味道,鲜甜,无骨,口感劲滑,我叫咗少辣,辣既拿掐亦做得好好,即使我本身唔食得辣,都俾佢既辣吸引咗,既唔会太辣,但辣既回甘又会令你感到辣,带点出汗,非常欣赏!酸菜鱼选用每日新鲜的加州海炉鱼,这道菜的魅力在于其独特的风味和丰富的口感。鱼肉鲜嫩,烹煮至刚好熟透,保持了鱼的鲜美,酸菜的酸味恰到好处,增添了清新的口感,完美地中和了鱼肉的细腻。汤汁浓郁,鲜香四溢,送饭一流😆😆😋
渝老大(大角咀店)
地址:大角咀埃华街95号大卫楼地下3A号舖

酸菜鱼系列