2023-05-31
旺角一向好多餐厅选择,今日经过见到门口装潢几有日本🇯🇵特色👀,加上有折,就被佢吸引咗入去🫶🏻✨特盛海鲜丼 $138有虾、三文鱼、带子、玉子同埋三文鱼籽👀饭量啱啱好,珍珠米粒粒分明,另外个人觉得刺身嘅种类都唔少🤙🏻刺身几有鲜味👅✨火炙三色卷 $78包括呑拿鱼、三文鱼同埋带子配上鳗鱼汁👅好正好入味,完全唔洗点鼓油!另外个人偏好火炙带子!有一定厚度同埋几新鲜👍🏻酱好rich,份量适中,令整体味道升华咗😋✨手打冷乌冬 配日式酱油 $58酱汁方面有两个选择,分别系芝麻酱同日式酱油👀冷乌冬够哂冻😂而且好有咬口好烟韧👄唯一系个人比较偏好葱香,觉得如果再多啲葱配酱油就perfect👀✨照烧鱿鱼筒 $88鱿鱼🦑份量好足,烧得好香,口感几烟韧👍🏻配上照烧汁一流👍🏻✨火炙黑松露带子寿司 $9优惠寿司🍣平时$16,依家做紧$9!! 觉得优惠寿司性价比非常高💯餐厅本来嘅价钱都好亲民,优惠期间更抵食🍽🤟🏻松露味好香但唔会过于浓郁👍🏻带子有一定厚度,对得住价钱🙏🏻👀总括黎讲觉得餐厅嘅价钱同质素成正比,食物比唔上中环omakase 质素,但有一定质素,性价比几高!喺旺角闹市嚟讲绝对系抵食🍽员工都好友善👥
特盛海鲜丼 $138
火炙三色卷 $78
包括呑拿鱼、三文鱼同埋带子
手打冷乌冬 配日式酱油 $58
照烧鱿鱼筒 $88
鱿鱼🦑份量好足,烧得好香,口感几烟韧👍🏻配上照烧汁一流👍🏻
火炙黑松露带子寿司 $9
👀