2023-10-19 86 浏览
见到新开咗间望落几吸引嘅铁板烧就当然第一时间过嚟试下里面有3组可以睇住师傅整嘅位,如果惊比人望住食会尴尬仲有几张普通枱(但一场嚟到梗系望实师傅点整)拣咗全日优惠餐 $148里面包含前菜同埋有沙律然后师傅先比我地影相打咭,好大只虾见到已经好期待先上大虾同埋时蔬,摆盘都好靓大虾加咗独家调味酱汁,浓香好惹味但又咭会抢晒只虾嘅味!食完好想再追加多只因为我唔太中意葱同蒜,所以男友份牛系有落到而我果份无,但贪心嘅我两样都想试就交换咗一块落咗葱同蒜嘅香味同肉好夹,但我地都觉得唔落反而更加可以食到肉嘅味,一夹起啲肉汁就系咁滴落只碟度,忍唔住快手一口将佢放入口,烧之前有调味,就算唔点汁都已经好好食一上碟就清咗师傅好贴心咁会注意住进度,到咁上下就会开始炒饭,牛肉同烟肉都各叫咗一份头先我话唔要葱,师傅专诚问我食唔食洋葱,我话食佢先会加落去,好贴心啊!个饭底加咗蛋去炒好香,要铁板烧先有依种香味中间仲有碗味蹭汤,无咩特别就无入镜啦~原来跟餐仲有每人半份焦糖多士,因为我地唔知就加咗两份XD 每加一份都只系$10,好扺先将面包烘香,然后加牛油同大量嘅砂糖,最后再压扁,望住佢加砂糖果下好紧张,一直谂会唔会加太多?!但
见到新开咗间望落几吸引嘅铁板烧就当然第一时间过嚟试下

拣咗全日优惠餐 $148
里面包含前菜同埋有沙律

然后师傅先比我地影相打咭,好大只虾见到已经好期待

先上大虾同埋时蔬,摆盘都好靓

大虾加咗独家调味酱汁,浓香好惹味但又咭会抢晒只虾嘅味!
食完好想再追加多只

一上碟就清咗

个饭底加咗蛋去炒好香,要铁板烧先有依种香味

中间仲有碗味蹭汤,无咩特别就无入镜啦~

但实际上味道真系好邪恶啊!

仲可以半价加饮品!叫咗白桃冰号,啲沙冰好棉白桃味都好出
无叫野饮都会比热茶~
只系个杯系手摇杯,视觉上有小小唔match哈哈

除咗贴心嘅师傅,餐厅服务都好好,一有小小壳都会即换碟,依间仲要系旺角,放工食饭好方便
  • 大虾