2024-04-21
二百零蚊嘅自助餐确实系香港好难揾,而佢真系有广告上噱头嘅面包蟹和长脚蟹脚等类型嘅吸引食物供应,在6:30pm开始时上述两款食品确实准备充足,但经一轮抢食之后,7:30pm已停止补货,其他可选择嘅热食不多,但味道都算不错,饭面完全欠奉,甜品和雪糕一般。最搞笑嘅系厨师系走出嚟唔系睇下有咩食品要补充,而系去睇每台仲有冇食紧嘢,又话睇下系咪食紧甜品等收工。 我跟朋友忍唔住系8:15pm先跟侍应反映,佢就好礼貌咁回应话厨师 准备紧补充,但足足等咗15分钟都系冇反应,又再忍唔住向经理反映,今次就用咗五分钟就攞多6只面包蟹出嚟咁多应酬咗就算喇!食自助餐要食到要叫先有。仲要唧牙膏咁样做,真系好少见。另外,全场热到冇人有,唔知系咪第二策略,仲有见到一个伏系饮品柜! 见到有一家三口个位爸爸唔小心攞咗一罐开咗饮,侍应就话畀佢听规矩系要全家受靶每位28蚊任唔任服务,最搞笑𠮶啲系3、4蚊罐嘅韩国品牌饮品。