2014-02-03
第一次写食评。我去𠮶日系年29,同个fd谂住早啲食完去行维园年宵,六点几去到见到得一枱客,谂住系我地早到佢地又岩岩开先系咁,点知入到去就比人问有冇book 枱,原来间野系要book@@不过好彩早到比我地入要我地八点几左右还枱。坐左一阵啲人已经陆续咁入黎!之前系openrice 睇到呢间野啲食评,见到几平啲野食几好食咁,所以就同个fd黎呢到食 :)
一坐底就比menu同餐前小食牛舌比例比青瓜少,味道ok la 我地见到食评好多人话烧烟肉荔枝串合拍程度系估唔到合拍,所以我同fd好奇心驱使下都叫左串食下又真系几好食,我同fd一食就爱上了仲叫左鸡肉丸串呢个就普遍啦杂锦天妇罗唔错,啲炸皮几薄,有冬菇,虾,南瓜,蕃薯,
茄子,仲有旧外表好似金菇既物体,但食落硬硬脆脆咁,唔知咩黎牛肉锅二人前
,捞之前忘了影相都几好味仲叫左客三文鱼寿司
,可惜唔系鱼腩..好新鲜,唔会话好薄,都有啲厚度总括黎讲,呢个价食到呢个质素真系几抵
一坐底就比menu同餐前小食
牛舌比例比青瓜少,味道ok la
又真系几好食,我同fd一食就爱上了
仲叫左鸡肉丸串
呢个就普遍啦
杂锦天妇罗唔错,啲炸皮几薄,有冬菇,虾,南瓜,蕃薯, 茄子,仲有旧外表好似金菇既物体,但食落硬硬脆脆咁,唔知咩黎
牛肉锅二人前 ,捞之前忘了影相都几好味
仲叫左客三文鱼寿司 ,可惜唔系鱼腩..好新鲜,唔会话好薄,都有啲厚度
总括黎讲,呢个价食到呢个质素真系几抵