2022-03-30 257 浏览
今日放假,独自送咗只狗仔🐶去南区剪毛扮靓,知道起码三个钟先接得。唔知去边度好,我就揸架车上山顶卢吉道、夏力道行咗个圈。之后仲有时间,饮杯咖啡。山顶广场内有Starbucks不过完全无矛,我梗系来呢间有靓景睇嘅Pacific Coffee啦。记得以前坐喺度,每几分钟就有一架缆车经过,劲有feel,但系而家缆车维修停驶,唯有望下太平山维港景。有排坐。梗系叫杯最大杯嘅latte$47。Chocolate brownie太干,如果湿润啲就好,但系$16件,仲有个咁靓嘅景俾你睇,你仲想有咩要求啊?咁就坐左个几钟,直至宠物店打嚟可以接返狗仔🐶,先离开呢个咁舒服嘅地方。

Latte  &  Chocolate    Brownie
2022-03-30