2020-07-22 2063 浏览
事源用左优惠app book左美丽华分店,但发现原来几日前有确诊患者曾去过,所以改book 幸福中心总店...原本满心期待....原来总店在地库,好隐世feel, 一入去同店员讲用app book左有优惠,坐低望下menus 有咩食,姐姐即刻话: 果份无平架! 好,我明白的,我都book过好多次优惠,净点主餐牌食品...到点菜后,发现主餐牌烧烤品无,软壳蟹拉面又无,比你杀个昔手不及,心情一再打击下点左:1. 辣沾面: 面质唔错的,够弹够咬口,沾面汁够鱼介味又不会太咸,但不够热...因为猪肉片太肥,每片有8至9成脂肪,的确有油香才好食,前提要够热2. 特制熊本猪骨汤拉面: 一般比普通货式更一般,面质不错,有特别简选,但...就系无特别3. 炸鸡软骨: 普通,我谂好难整得唔好食总括而言,原价不会去食

3. 炸鸡软骨: 普通,我谂好难整得唔好食

总括而言,原价不会去食