2016-04-04 1604 浏览
上个月呢间推出买一送一优惠 又要排队买飞 凭单再换卷 再预约先换到 呢个等左好耐既焦糖炖蛋 到我去拎个阵都太多人 店员都好冇耐性 平时都会比你望一望再放入纸袋 但系佢冇比我望拎完比我就叫下一个拎到返去个纸袋都就烂 唔知边到出水定焦糖溶左 仲之好似啡啡地好湿 好彩挨到返屋企拎到返去食个阵再雪多左一个几钟 食落去好似冇左层焦糖 系有甜味 不过唔知系咪太簿 平时一食就脆卜卜 呢个系冇左个回事 个炖蛋就好滑 好香鸡蛋味 同云尼拿味 个低好多云尼拿子 好香 味道系唔差 不过佢太小 个兜好浅 我觉得佢个兜仲贵过入面既蛋 个兜用左木去做 好实心 超重手 用完唔搭得掉 我妈咪话送比人做烟灰缸岩岩好😅买一送一先会试

外卖自取