餐厅: 輕時光
资讯:

自从饮过一次之后 每次经过都会买😚天后店同中环店装修都各有特色~~前者偏淡绿色为主 后者就比较色彩缤纷一入舖就见到好多箱新鲜水果😍仲有果干茶包可以买😆.▫️苹果优格盖茶 $38😋👍🏻:👅👅👅👅.6/5分差唔多次次黎都系饮盖茶谂住呃自己无咁邪恶😛同埋优格奶盖真系好正🥺🥺身为优格控既我完全抵挡唔到口感好顺滑同可口 酸度都刚好同埋都几厚身 以为自己食紧乳酪😛目前我最钟意都系苹果味🙈因为饮落味道最清香~~佢配完个茶底之后依然饮到苹果味😚仲饮到新鲜果种颗粒感😆.▫️蜜桃🍑优格盖茶 $42😋👍🏻:👅👅👅👅.6/5分新出佐蜜桃味梗系要试吓😍蜜桃🍑味相比下香甜味更重~茶底可以拣桂花乌龙/茉莉绿茶两款饮落都好清新 同水果味好match个人比较喜欢桂花香🥰 夏天饮一杯真系透心凉👻.之前饮过另一主打果昔系列都好好饮~比盖茶更有饱足感同更邪恶🤭所以如果口渴我就建议饮盖茶多啲🤭佢哋本身用咗自家熬煮嘅冰糖 饮落无咁甜同埋真系望住佢哋用新鲜水果榨出嚟😚仲有仲有其实舖头侧边有隐藏打卡位~随意影都已经好靓😍仲有两张长凳可以比大家小休一下🙆🏼‍♀️
自从饮过一次之后 每次经过都会买😚
天后店同中环店装修都各有特色~~
前者偏淡绿色为主 后者就比较色彩缤纷

身为优格控既我完全抵挡唔到
口感好顺滑同可口 酸度都刚好
同埋都几厚身 以为自己食紧乳酪😛

目前我最钟意都系苹果味🙈
因为饮落味道最清香~~
佢配完个茶底之后依然饮到苹果味😚
仲饮到新鲜果种颗粒感😆

▫️蜜桃🍑优格盖茶 $42
😋👍🏻:👅👅👅👅.6/5分

新出佐蜜桃味梗系要试吓😍
蜜桃🍑味相比下香甜味更重~
茶底可以拣桂花乌龙/茉莉绿茶
两款饮落都好清新 同水果味好match
个人比较喜欢桂花香🥰
夏天饮一杯真系透心凉👻
之前饮过另一主打果昔系列都好好饮~
比盖茶更有饱足感同更邪恶🤭
所以如果口渴我就建议饮盖茶多啲🤭
佢哋本身用咗自家熬煮嘅冰糖 饮落无咁甜
同埋真系望住佢哋用新鲜水果榨出嚟😚
仲有仲有其实舖头侧边有隐藏打卡位~
随意影都已经好靓😍
仲有两张长凳可以比大家小休一下🙆🏼‍♀️