餐厅: 輕時光
资讯:

2023-01-04 71 浏览
𝕊𝕒𝕪 𝕒 𝕝𝕚𝕝 𝕤𝕠𝕞𝕖𝕥𝕙𝕚𝕟𝕘 𝕞𝕪 𝕪𝕠𝕘𝕦𝕣𝕥👶🏼第1️⃣次出饮品食评,因为一直觉得饮品黎黎去去都系咁,无咩好特别可以分享🌞。今次忍唔住啦💡,yogurt lover一定要黎试试!店员会细心逐一种类介绍,了解客人对边类饮品有feel🫧。红火龙优格果昔系店铺既招牌饮品❤️‍🔥,一向喜欢红肉火龙果,都唔洗点考虑就直接拣🥰。有问问店员甜度系咪加糖水,原来店铺自家制桂花糖🍬,咁正正子一于就黎个正常甜度半冰配脱脂奶🥛。仙子紫色同优格白色既配搭层次分明🔯,非常适合打卡🧞。超浓郁既天然优格加埋甘甜既红火龙果,好有健康早餐vibe👯‍♀️,满足感💯!朋友想试试茶饮🍵,系咁多款水果当中拣左芒果热情果优格盖茶🍹。茶底可以选择桂花乌龙或茉莉绿茶,朋友拣左前者🌼。饮品四份一系原味优格,四份三系甜甜既果茶,芒果同热情果都好出众,唔会互相抢味道🧜🏽‍♀️。🍼Pitaya Yogurt Smoothie | $40🥭Mango Passionfruit Osmanthus Oolong with Yogurt Top | $40店名「轻时光」充满台湾气息🇹🇼,会想take your time去慢慢叹杯优格🎐。店舖

🍼Pitaya Yogurt Smoothie | $40

店名「轻时光」充满台湾气息🇹🇼,会想take your time去慢慢叹杯优格🎐。店舖细细但打卡位都唔少,有霓虹灯、有「晚安梦到我」🤭、有手绘墙身。光顾当日应该系大量新鲜水果送货,所以地上摆满一箱箱水果🍐,相信平时一定更整齐。

其他