2020-03-18 605 浏览
对于我呢嘀做少少野就钟意打锣打鼓嘅人黎讲,写OpenRice 食评㖞!紧系叫嘀朋友支持下啦!因为写到咁上下你会迷惘,我就算够一百篇上到level 4,都有个樽颈位,如何达到编辑推介呢?上网查过,玄过陈振聪叫你种生机,咁我只好叫下嘀老友like 下嘀食评,作出一嘀无谓嘅挣扎,希望有奇迹啦!如果你今日未日行一善,就快嘀拉落去俾个like 我啦!写野呢嘀咁文青嘅行为,去边好呢?除咗你屋企张床就紧系去cafe 啦!系香港,Elephant ground 系我心目中Cafe 一定系top 3,我记得好开头佢系靠一个颜值高嘅雪糕马卡龙,吸引到我呢个霸道总裁,而且佢有嘀位置系可以带狗,去到我发现佢唔似果嘀靠网红食物引你去,但唔Q好食嘅铺头!佢杯朱古力又浓又香,个Egg Benedict 整到雕哂花,重要好食,所以我钟意咗佢!啱哂优皮一族啦!可能呢排翻睇返壹号皇庭,嘀terms old school 哂!哈哈!

靓靓拉花朱古力
靓靓拉花朱古力