2009-03-15
Burger King成为优秀食店,食满五十蚊仲可以送新地。我当然唔会错过啦,但点样先可以食满五十蚊呢?我就要个芝士烟肉汉堡加大,加多块芝士同一块汉堡肉。芝士烟肉汉堡依旧好食,个包好够热。而且相当足料,有生菜、蕃茄、洋葱、牛肉等既材料。而牛肉好juicy,唔会整到好干。而烟肉就好脆口,当然生洋葱味最正啦。整体上,个包系好好食,一定会再食。薯条虽然同M记既一样大细,但九成既薯条都好脆口,无乜边条系淋。香滑奶茶得个讲字,就算个茶包一路浸杯茶到,但茶味一都无浓到。个色就好似港式奶茶,但味就差得远啦。令我想起以前M记用茶包奶茶既味道。朱古力新地好食过M记,雪糕好够奶味。而朱古力就好浓,一定有下次。我最钟意既burger一样咁好食,实有下次既。另外,好耐之前食细华堡餐都有新地送架,真系好抵食。