2022-09-17 212 浏览
话说中秋节要食饭~~我屋企一反传统 唔想烦唔想煮咁多人饭😎所以我哋就决定叫到会 一齐食个饭🥳而我今次拣咗呢间到会,想去成日上网见到人哋推介话好好食嘅一间网店!!最正嘅系佢可以自选好多唔同款式嘅嘢食 配合每个人既味道同埋需要👍🏻有小食,主食,甜品,沙律….真系好多款式可以拣 而且佢嘅数量都唔少㗎😍⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗❤️‍🔥6-8人套餐 可选8款食物 $864❤️‍🔥✅店舖建议4成主食,6成小食 ✅主食约2磅 ✅小食跟备注数量✅包送货,包餐具佢哋仲会包埋餐具,纸碟同埋大夹~~所以真系乜都唔使点准备就可以等食😆👅一口牛炒饭配飞鱼籽(约2磅)(⭐ 9/10)佢嘅主食份量都几多,炒饭既饭粒粒粒分明👍🏻上面仲有好多蟹籽,几乎每一啖都会食到🥳而且好少何系用一口牛嚟炒,味道不错👍🏻👅北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花(⭐8/10) 乌冬炒得唔算好干身,面层配以超级多嘅木鱼花,好日式嘅味道~而且佢比嘅帆立贝完全唔吝啬 啖啖乌冬啖啖肉😎乌冬份量都几多㗎👍🏻👅迷你海鲜酿蟹盖(12只)(⭐9/10) 每一个蟹盖都好精美,一人两个真系好正呢个蟹个样入咗

❤️‍🔥6-8人套餐 可选8款食物 $864❤️‍🔥
✅店舖建议4成主食,6成小食
✅主食约2磅
✅小食跟备注数量
✅包送货,包餐具

👅一口牛炒饭配飞鱼籽(约2磅)(⭐ 9/10)

👅北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花(⭐8/10)

👅迷你海鲜酿蟹盖(12只)(⭐9/10)
每一个蟹盖都好精美,一人两个真系好正呢个蟹个样入咗好多蔬菜,食落感觉几特别,但好好食的!!觉得大家要试吓啊😆

👅森巴酱烤美国龙利鱼卷配飞鱼籽 (12卷)(⭐8/10)
呢一个鱼卷每个卷都真材实料,好大旧㗎!仲要完全唔会觉得有腥味~~食落几重香草味同埋好多飞鱼籽,同埋因为佢每旧都好大份,食落都会几饱肚😎

👅生炸蜜糖芥末鸡搥(12件)(⭐9/10)
佢嘅生炸鸡锤超入味啊!芥末酱汁系分开俾既,啱哂钟意唔同口味嘅朋友仔~~而家嘅芥末酱加埋左真系好好食,甜甜地既味道

👅万吨销量麻辣惹味小龙虾(约2磅装)(⭐8/10)
系好少地方到会有既麻辣小龙虾😍屋企人即刻话要食~~觉得佢唔算好辣 但就好惹味!!佢既配料仲有青瓜同埋豆卜,吸哂啲

👅 泰式酸辣无骨凤爪(约1.5磅) (⭐8/10)
酸辣味好充足,食热盘食得咁多,食返个冷盘fresh下就最好不过😍除咗凤爪好多之外,配料亦都满满的

👅 香脆炸春卷拼咖喱角配甜辣鸡酱(各13件)(⭐8/10)
呢个简直系到会都会必备既小食🥳大家一嚟就抢着食佢~~咖喱角食落好重咖喱味 系好耐以前食过既咖喱角味道😍(而家出面食𠮶啲多数唔好味🥹)仲要春卷同埋咖喱角各有13件,大家可以好放肆咁食炸野😎🤘🏻春卷都好足料,有啲红萝卜丝系入面👍🏻