2018-06-21 1424 浏览
朋友生日试新嘢, 一行四人第一次嚟到荃湾鲜一夜火锅, 呢度真系好惊喜好多嘢食, 鸡煲,刺身,海鲜,花胶,鲍鱼乜都有 餐厅地方都好宽敞,梳化卡位亦都坐得好舒适! 我哋一坐低就点左一夜皇御套餐268蚊一位, 套餐包括红烧花胶翅, 掌上明珠并糖心靓鲍鱼,五色刺身拼盘,鸡煲, 跟住我哋叫咗个杏汁猪肺锅, 包海鲜拼盘&安格斯肥牛! 仲有几十款火锅配料任食 ,啤酒汽水任饮, 糖水雪糕都系任食!一坐低店员会送上红烧花胶翅& 掌上明珠听唐心靓鲍鱼, 花胶翅真材实料, 鲍鱼鹅掌炆得好入味!跟住就倒刺身喇, 有希灵鱼,三文鱼,赤虾,北寄贝,带子, 刺身好新鲜,四人份量啱啱好然后到鸡煲出场, 有几种辣味可以选择, 我哋叫咗微辣,鸡煲都做得好出色!海鲜拼盘方面会因应当日嘅人数安排份量, 有生蚝 ,螺片 ,虾, 蚬,贵妃蚌!杏汁猪肺窝入面有好多猪肺,汤底都非常清甜 我哋未开始打边炉已经每人饮咗一碗!安格斯肥牛肉质嫩滑有好浓郁嘅牛肉味道火锅配料任食超值嘅火锅推介,饮饱食醉既一晚, 店员还送给我们一支白酒,非常开心啊! 性价比超高嘅火锅餐厅!
朋友生日试新嘢, 一行四人第一次嚟到荃湾鲜一夜火锅, 呢度真系好惊喜好多嘢食, 鸡煲刺身,海鲜,花胶,鲍鱼乜都有

掌上明珠拼溏心靓鲍鱼 & 红烧花胶翅

五色刺身拼盘