2022-09-21 18 浏览
邻近观塘地铁站,木系、台式、文青装修风格,仲有好多打卡位👍🏻👍🏻👍🏻❤️台式香菇肉燥 配 凉拌小食:呢个主要可以拣珍珠米饭、新竹米粉、新竹米线汤,超大碗,我要咗嘅米粉软硬适中,满满肉燥, 盐酥猪排超大块❤️椒盐花枝丸(3粒) :有3粒,大大粒,跟餐只系加廿蚊,好好嘅盐酥效果,唔会过咸❤️波霸奶茶:系赏茶,呢个必叫,而家做紧免费升级,茶味香浓,珍珠Q弹咬口,大杯又好饮❤️伊甸 (观塘)观塘官塘道436-446号官塘工业中心第四期1楼C室#观塘美食 #观塘好去处 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去处#打卡#吃货#美食日记#香港美食#美食推荐#相机食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hkfoodporn#amazing#相机食先#香港#吃货#photooftheday

❤️伊甸 (观塘)
观塘官塘道436-446号官塘工业中心第四期1楼C室