2024-11-13
一知道旺角开咗间奶昔专门店即刻去试下先!奶昔以当造同优质新鲜水果制作✨每杯都会加入大量鲜果同新鲜牛奶🥛绝不会加冰沟淡‼️ 材料天然做出黎唔会好甜,店家每日新鲜自制Cream ,再选择一款自己喜欢的免费Topping ✨窝夫选用优质面粉和新鲜鸡蛋🥚食落去真系啖啖都充满浓浓既蛋香,再加入店家自制的卡士达酱✨意大利开心果酱奶昔 $65Toppings再额外加左开心果酱,饮落去淡淡都系好浓嘅开心果味,仲有啲开心果仁,浓郁嘅开心果味之余仲有啲咬口!真系一啲都唔甜添架!士多啤梨奶昔 $55Toppings拣左OREO碎,本人觉得士多啤梨加OREO简直系绝配!呢杯鲜果系列嘅奶昔系用新鲜嘅水果,材料真系好天然架!地扪香蕉窝夫 $40真系食落好重蛋香味!果然系新鲜鸡蛋制作🥚仲有新鲜嘅香蕉,窝夫配香蕉就一定最夹😋金莎朱古力榛子酱窝夫 $50呢个组合根本就冇得输👍🏻啖啖都有金莎朱古力同榛子酱 非常足料!
奶昔以当造同优质新鲜水果制作✨
每杯都会加入大量鲜果同新鲜牛奶🥛绝不会加冰沟淡‼️
窝夫选用优质面粉和新鲜鸡蛋🥚
食落去真系啖啖都充满浓浓既蛋香,再加入店家自制的卡士达酱✨
意大利开心果酱奶昔 $65
真系一啲都唔甜添架!
士多啤梨奶昔 $55
地扪香蕉窝夫 $40